Головна Обране Продати Повідомлення Увійти

Трактор ДТЗ 5244 HPX 2020
Напрацювання - 173 мтг Коростишів, Житомирська обл.

Зберегти
407 300 грн 10 000 $ 9 299 €
Колісний
Руслан Карчевський
Продавець
Руслан Карчевський Працює з RIA.com менше місяця
Показати номер
Зберегти
Технічні характеристики Трактор ДТЗ 5244 HPX 2020
  • Основні
    Виробник ДТЗ
    Модель 5244 HPX
    Рік 2020
    Напрацювання 173 мтг
    VIN H16639
  • Вага та об'єми
    Об'єм паливного баку, л 30
    Споряджена вага, кг 1550
  • Двигун
    Максимальна потужність, к.с. 24
    Об'єм двигуна, см3 1900
    Система охолодження Рідинне (водяне)
    Тип палива Дизель
  • Трансмісія
    Блокування диференціалу 1
    Вал відбору потужності, об/хв 740
    Кількість передач вперед 9
    Кількість передач назад 9
    Колісна формула 4x4
    Тип коробки передач Механічна
    Тип приводу Повний
  • Характеристики технічного стану
    Напрацювання, мтг 173
    Стан техніки Вживана

Коментар продавця

 Продається комплект сільськогосподарської техніки у складі:
 - сучасний повнопривідний універсальний трактор ДТЗ 5244НРХ об’єм двигуна збільшений з 1,53 до 1,9 літра; має модернізовану коробку передач з окремим реверсом, що забезпечує 9 швидкостей руху вперед і 9 швидкостей назад; посилену малошумну трансмісію; потужний навісний механізм; швидкознімний буксирний пристрій; гідравлічне рульове керування. Завдяки конструктивним особливостям, унікально просторому компонуванню робочого місця водія й ергономічному розташуванню органів управління, трактор забезпечує найвищий у своєму класі рівень комфортності роботи водія. Додатково в наявності оригінальне мастило для заміна у ДВС та трансмісії, в також фільтри.
Трактор зберігається у гаражі, взимку та в спеку не використовувся.
- саморобний причіп самоскид із трьома відкидними бортами, шасі виконано на балансирній вісі із використанням, у якості осей - задню балку ВАЗ 2110 із колесами 13R, а ресора використана від автомобіля УАЗ. Має орієнтовну вантажопідіймальність до 3т. Завдяки потужному гідравлічному насосу, підіймання кузова причепа відбувається на мінімальних обертах роботи двигуна. 
- дискова борона 1,8м зі змінним кутом атаки обох батарей. Борона забезпечує швидку площадну обробку ґрунту, як перед посівну так і після збирання врожаїв, а також утримання земельної ділянки під паром.
- двохкорпусний плуг заводського виконання 2*25 у комплекті із зубчатою бороною, який, завдяки повному набору функцій регулювання, забезпечить швидке підлаштування та якісну оранку.
- граблі типу ”сонечко” на чотири колеса якісно загрібають скошені трави та солому у високий валок.
- саморобний передній гідравлічний відвал встановлений на міцній рамці яка виготовлена із швелера 10 та швидко монтується на трактор. Відвал можна застосовувати для планування грунту, сипучих матеріалів, очистки від снігу, штабелювання лісоматеріалів на лісосічних роботах, а також при підгортанні валків сіна чи соломи.
- сівалка під посів зернових, бобових культур та кукурудзи. має один відсік для посівного матеріалу на 10 сошників та ще один відсік на 5 сошників для внесення добрив. Укомплектована двома зубчатими боронами які розміщуються за колесами трактора для кращого засипання ґрунтом насіння.
- саморобна причіпна тюкувальна установка для виготовлення тюків із сіна чи соломи. Використання вільного місця під сіновал не становитиме проблему якщо сіно буде зберігатися у тюках, також це дозволить компактно перевозити у т.ч. для продажу та зберігати продукцію.
- зернова віялка із електроприводом. Компкатний пристрій завдяки якому поряд із очищенням зерна після збиранням комбайном також можна відсортувати зерно за розміром для послідуючого використання у якості насіння. 

Оголошення створене: 22.06.2024 Переглядів пропозиції: 89 Доданих в oбране: 1 ID пропозиції: 350013656
Сільгосптехніка у лізинг зі знижкою 30% Компенсація -30% на послуги лізингу для ФОП та юридичних осіб, завдяки підтримці проєкту USAID
Трактори в лізинг

Схожа сільгосптехніка

Оцініть зручність користування AGRO.RIA?
Наскільки ця сторінка зручна та корисна для вас?