Головна Обране Продати Повідомлення Увійти

Міні комбайн БілоцерківМАЗ Рось-2 2024
Біла Церква, Київська обл.

Зберегти
379 160 грн 9 539 $ 8 880 €
На техніку діє програма державної компенсації - 25%
Новий Ціна з ПДВ Причіпний Кормозбиральний
Компанія Білоцерківмаз
Компанія
Білоцерківмаз Працює з RIA.com 2+ роки
Адреса компанії: Біла Церква, Київська обл. Грушевського 13
Інші пропозиції компанії (56)
Показати номер
Інші пропозиції компанії (56)
Зберегти
Технічні характеристики Міні комбайн БілоцерківМАЗ Рось-2 2024

Коментар продавця

Роторний комбайн “Рось-2” виробництва “Білоцерківмаз” скошує зелені сіяні та природні трави, кукурудз та інші культури, одночасно подрібнює та завантажує в транспортний засіб подрібнений грубоструктурний зелений корм, який використовується для безпосередньої годівлі худоби.

Модернізація системи подрібнення проведена шляхом встановлення на конструкцію леза ножів у кількості шести штук, а в конструкції рами - протиріжучої пластини, що дає змогу підвищити ступінь подрібнення фракції.Комплектація шинами низького тиску дає змогу проводити збирання зеленої маси на перезволожених грунтах без пошкодження кореневої системи багаторічних трав. Конструкція силосного короба безпечна від додаткового підривання, інтенсивної евакуації та створення спрямляючих ростових потоків, збільшення фактичної вартості транспортного заробітку за одночасного зниження вартості зеленого корму. Серед переваг комбайна простота в експлуатації та висока надійність. Оператор машини може виконувати піднімання й опускання різального апарата з кабіни, точно налаштовуючи положення силосопроводу та подвійного навісу.

Оголошення створене: 18.04.2024 Переглядів пропозиції: 30 Доданих в oбране: 1 ID пропозиції: 350006277
Отримайте компенсацію 25% вартості цієї сільгосптехніки Діє державна програма часткової компенсації вартості сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва

Схожа сільгосптехніка

Пропозиції продавця

Інші моделі БілоцерківМАЗ

Оцініть зручність користування AGRO.RIA?
Наскільки ця сторінка зручна та корисна для вас?
slonik_events