Головна Обране Продати Повідомлення Увійти

Мінітрактор Булат 244 2024
Рівне, Рівненська обл.

Зберегти
226 917 грн 5 700 $ 5 302 €
Юлія Миколаївна Годованюк
Продавець
Юлія Миколаївна Годованюк Працює з RIA.com 9+ років Інші пропозиції продавця (41)
Показати номер
Інші пропозиції продавця (41)
Зберегти
Технічні характеристики Мінітрактор Булат 244 2024
  • Основні
  • Характеристики технічного стану
    • Стан техніки Вживана

Коментар продавця

Потужність: 24 к.с., Двигун: КМ385BT (LD), 3 цилідри, Привід: 4х4, з гідропідсилювачем, Бокова КПП: (4+1)х2, 1-дискове зчеплення, Вал відбору потужності: 540/760, Шини: передня 6.0-16, ззаду 9.5-24, гідро-вихід, м'яке комфортне сидіння, дзеркала заднього вигляду, розетка під причіп, електронна панель приладів, холодний пуск, зовнішній повітряний фільтр, два насоси НШ, блокування диференціала, передні крила.

 

Трактор БУЛАТ 244 - універсальний мінітрактор для сільгосп, транспортних та комунальних робіт. Він відмінно підходить для обробки землі, збирання врожаю, догляду за посівами, обприскування садів, перевезення вантажів, чищення снігу та інших робіт. Мінітрактор BULAT 244 оснащений трициліндровим дизельним двигуном (24 кінські сили з примусовим водяним охолодженням), якого достатньо для роботи з великою кількістю причіпного та навісного обладнання.


Дана модель агрегатується з таким обладнанням, як: важкий трикорпусний плуг, грунтофреза, дискова борона, сінокосарка сегментна, різак роторний, косарка-ботворез, тракторні граблі, віз, картоплесаджалка дворядна та однорядна, культиватор, навісний обприскувач, щеподробилка , щітка комунальна 

Мінітрактор BULAT 244 оснащений сучасною гідравлічною системою із двома гідравлічними насосами високої продуктивності. Кермо управління оснащене гідропідсилювачем, що значно полегшує роботу оператора.


Топливна система досить проста та надежна, що дозволяє використовувати дизельне паливо з будь-яких автозаправок. Також дана модель трактора оснащена системою підпускового підігріву для полегшення запуску двигуна у зимовий період.

 

Мінітрактор BULAT 244 комплектується сільськогосподарськими шинами на обох осях та колесами розміром 6.0-16 на передній осі та 9.5-24 на задній.

Повний привод, регульовані колеса і блокований задній диференціал забезпечують дуже високу маневреність, відмінну прохідність і легкість в управлінні.

BULAT 244 простий у роботі, надійний та легкий в обслуговуванні міні-трактор, який підійде для свого поля чи саду, лісгоспу, фермерського господарства, тваринницьких комплексів, торгових центрів, підприємств житлово-комунального господарства, а також дорожньо-будівельних організацій .


Гарантія на трактор 1 року або 500 мотогодин. Власна сервісна служба.
Детальну інформацію про умови гарантії наведено у сервісній книжці, яка видається до шкірного трактора.

 

Вся техніка проходить якісну передпродажну підготовку, перевірку всіх вузлів, перевіряються рівні олії та технічних рідин, Ваш міні-трактор готовий до початку обкатки. 

 

Безкоштовна доставка без передоплати. Документи для реєстрації.


Пройти тест-драйв і вбрати мінітрактор (за готівку, за безготівковий розрахунок, кредит, лізинг) можна в будь-якій торговій точці Компанії «Міні-Агро». 

Оголошення створене: 08.04.2024 Переглядів пропозиції: 259 Доданих в oбране: 2 ID пропозиції: 350004086

Схожа сільгосптехніка

Пропозиції продавця

Оцініть зручність користування AGRO.RIA?
Наскільки ця сторінка зручна та корисна для вас?
slonik_events