Головна Обране Продати Повідомлення Увійти

Мінітрактор Orion RD 244 2023
Шостка, Сумська обл.

Зберегти
245 016 грн 6 150 $ 5 719 €
Новий
Артем
Продавець
Артем Працює з RIA.com 8+ років Інші пропозиції продавця (31)
Показати номер
Інші пропозиції продавця (31)
Зберегти
Технічні характеристики Мінітрактор Orion RD 244 2023
  • Основні
  • Вага та об'єми
    • Вантажнопідйомність навісного, кг 425
    Двигун
    • Максимальна потужність, к.с. 24
    • Об'єм двигуна, см3 1532
    • Система охолодження Рідинне (водяне)
    • Тип палива Дизель
    Трансмісія
    • Вал відбору потужності, об/хв 540
    • Кількість передач вперед 8
    • Кількість передач назад 2
    • Колісна формула 4x4
    • Тип коробки передач Механічна
    • Тип приводу Повний
    Характеристики технічного стану
    • Стан техніки Нова

Коментар продавця

Потужність: 24 к.с., Двигун: КМ385BТ, 3 цилидра, Привід: 4х4, гідропідсилювач з окремим бачком; КПП: (4+1)х2, 1-дискове зчеплення, правостороннє розміщення КПП; Вал відбору потужності: дві швидкості 540/1000, 6 шліців з захистом; Шини: передня 6.0-16, задня 9.5-24; блокування заднього диференціалу; два насоси НШ; задня підвіска гідравлічна плаваюча; передні ті задні противаги; лічильник могодин; розетка для причіпа; дві пари гідровиходів; напівплоска підлога; сучасне світлодіодне освітлення

ORION RD244 - універсальний мінітрактор для сільгосп, транспортних і комунальних робіт. Він відмінно підходить для обробки землі, збирання врожаю, догляду за посівами, перевезення вантажів, очищення снігу та інших різних робіт. Мінітрактор ORION RD244 оснащений трициліндровим дизельним двигуном (24 кінських сили з примусовим водяним охолодженням), якого достатньо для роботи з величезною кількістю причіпного і навісного обладнання.

Дана модель агрегатується з таким обладнанням, як: важкий трьохкорпусний плуг, почвофреза, дискова борона, сінокосарка сегментна, різак роторний, косарка-ботворізка, тракторні граблі, віз, картоплесаджалка дворядна і однорядна, культиватор, навісний обприскувач, тріскодробарка, екскаватор навісний , фронтальний навантажувач, снігоротор, відвал бульдозерний комунальний, щітка комунальна. Мінітрактор ORION RD244 оснащений сучасною гідравлічною системою з двома парами гідравлічних насосів високої продуктивності. Рульове управління оснащено гідропідсилювачем, що значно полегшує роботу оператора. Паливна система досить проста і надійна, що дозволяє використовувати дизельне паливо з будь-яких автозаправок України. Також дана модель трактора оснащена системою передпускового підігріву для полегшення запуску двигуна в зимовий період.

Мінітрактор ORION RD244 комплектується сільськогосподарськими шинами на обох вісях і колесами розміром 6.0-16 на передній вісі та 9.5-24 на задній. Повний привід, та блокуємий диференціал забезпечують дуже високу маневреність, відмінну прохідність і легкість в управлінні.

ORION RD244 простий в роботі, надійний і легкий в обслуговуванні мінітрактор, який підійде для свого поля або саду, лісгоспу, фермерського господарства, тваринницьких комплексів, а також дорожньо-будівельних організацій.



Гарантія на трактор 1 рік або 500 мотогодин.Власна сервісна служба. Детальна інформація про умови гарантії вказана в сервісній книжці, яка видається до кожного трактора. Вся техніка проходить якісну передпродажну підготовку, перевірку всіх вузлів, перевіряються рівні мастила та технічних рідин, тобто фактично мінітрактор готовий до початку обкатки.

Безкоштовна доставка без задатку. Документи для реєстрації. Пройти тест-драйв та придбати мінітрактор (за готівковий розрахунок, безготівковий розрахунок, в кредит, в лізінг) можливо в будь якому торгівельному підприємстві Компанії "Міні-Агро". Контакти в закладці "Наші магазини". Відеоогляд ORION RD244 (підписуйтесь на канал Компанії "Міні-Агро")
Оголошення створене: 26.04.2024 Переглядів пропозиції: 31 Доданих в oбране: 0 ID пропозиції: 1918397

Схожа сільгосптехніка

Пропозиції продавця

Оцініть зручність користування AGRO.RIA?
Наскільки ця сторінка зручна та корисна для вас?
slonik_events