Головна Обране Продати Повідомлення Увійти

Мотоблок Kentavr 1010 2023
Сокаль, Львівська обл.

56 431 грн 1 420 $ 1 322 €
Пропозиція не активна

Схожа сільгосптехніка

Пропозиції продавця

Технічні характеристики Мотоблок Kentavr 1010 2023
  • Основні
  • Характеристики технічного стану
    • Стан техніки Вживана

Коментар продавця

В наявності є мотоблоки інших моделей та іншої потужності!


Мотоблок Кентавр МБ1010ДЕ
  Будучи чудовою альтернативою мінітракторам, мотоблоки міцно зайняли свою нішу на ринку засобів малої механізації в Україні. Їхні переваги на сьогодні вже ніхто не заперечує. Низька вартість, компактність, багатофункціональність, маневреність - це далеко не повний список переваг, якими можуть "похвалитися" практично всі моделі мотоблоків, починаючи від малопотужних бензинових на 4 к.с., закінчуючи важкими дизельними представниками на 12 к.с.
 До речі, якщо говорити про важкі дизельні мотоблоки, до вищезгаданих переваг додається ще й велика потужність силової техніки, оскільки завдяки ним можна виконати різні роботи на великій території при обробці землі. Зокрема, якщо йдеться про важкий мотоблок Кентавр 1010ДЕ-8, за його допомогою можна здійснити передпосівну обробку ґрунту, догляд за рослинами на одному, двох або навіть трьох гектарах сільськогосподарських угідь.

ЗАГАЛЬНИЙ ОПИС МОТОБЛОКА КЕНТАВР 1010ДЕ-8
 10-сильний чотиритактний одноциліндровий двигун об'ємом 573 куб.см., посилена рама, комбінований інерційно-масляний фільтр із чотирма ступенями очищення повітря, рідинна система охолодження (радіатор) дозволяють не тільки виконувати досить великий обсяг робіт, а й забезпечують відмінне тягове зусилля, збільшують моторесурс. У цьому експлуатаційні витрати пропорційно зменшуються.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ МОТОБЛОКА КЕНТАВР 1010ДЕ-8
  Істотною відмінністю від аналогічної моделі мотоблока Кентавр МБ1010Д – 8 є наявність електричного стартера. Таким чином, оператор може вибрати спосіб запуску мотора – вручну, або за допомогою електростартеру. Другий спосіб запуску особливо актуальний за умов зниженої температури навколишнього середовища.

 Економна витрата дизельного палива (265,2 г/кВт*година) та досить місткий бак для пального дозволяє виконувати поставлені завдання тривалий час на одній заправці.
 Мотоблок має коробку передач з шістьма швидкостями для руху вперед і двома назад.
Оголошення створене: Переглядів пропозиції: 5 Доданих в oбране: 0 ID пропозиції: 33879077
Оцініть зручність користування AGRO.RIA?
Наскільки ця сторінка зручна та корисна для вас?
slonik_events