Головна Обране Продати Повідомлення Увійти

Навантажувач Metal-Fach T 229/2 2023
Кропивницький, Кіровоградська обл.

Зберегти
282 480 грн 7 096 $ 6 600 €
Новий Безкоштовна доставка Ціна з ПДВ Фронтальний
Компанія ПП Агродім центр
Компанія
ПП Агродім центр Працює з RIA.com 2+ роки
Адреса компанії: Кропивницький, Кіровоградська обл. вул.Бобринецький шлях 210
Інші пропозиції компанії (67)
Показати номер
Інші пропозиції компанії (67)
Зберегти
Технічні характеристики Навантажувач Metal-Fach T 229/2 2023
  • Основні
  • Спеціальні технічні характеристики
    • Максимальна висота навантаження, мм 4500
    Характеристики технічного стану
    • Стан техніки Нова

Коментар продавця

Навантажувач фронтальний Metal-Fach T229/2 універсальний. Вантажопідйомність 1600 кг, у комплекті з гідророзподільником та джойстиком MD-2 (Польща). Шкворневе кріплення, функція плаваючого становища.
Хороше положення центру тяжкості у передньому навантажувачі T229 впливає на зменшення амортизації трактора. Оптимальні кути завантаження та звалища забезпечують чіткість роботи. Навантажувач має раму, що стабілізує роботу. Швидку та зручну зміну оснащення забезпечує сучасна рама Euro/Sms. Легке та швидке підключення гідравлічних дротів. Навантажувач агрегується до трактора за допомогою шворня. Амортизатор пом'якшує удари, що впливає на комфортне споживання. Управління навантажувача відбувається за допомогою джойстика/3-секційного розподільника. Доступні кольорові варіанти, залежно від марки трактора.
Додаткове обладнання:
Опорна конструкція
Протиударний амортизатор
Гідравлічне швидкороз'ємне з'єднання для плоского розподільника 
 Залежно від типу виконуваної роботи захоплення можна замінити на: захоплення для рулонів, захоплення для колод, захоплення для силосу, вила для рулонів, вила для гною та соломи, вила для піддонів, нарізчик силосу, грейферний ківш, ківш для торфу, плуг для снігу , і т.д.
Ідеальне розташування центру тяжкості впливає зниження амортизації трактора. Оптимальні кути набирання та висипання забезпечують чіткість роботи. Фронтальний навантажувач має рамку, що стабілізує роботу. Швидку та зручну заміну навісного обладнання забезпечує сучасна рама Euro/Sms.
Вантажопідйомність 1600 кг . Зручне та швидке підключення гідравлічних шлангів. Кріплення до трактора за допомогою шворнів. Амортизатор, що пом'якшує удари, забезпечує ще зручнішу експлуатацію. Управління навантажувачем здійснюється за допомогою джойстика або 3-секційного розподільника. В наявності різні кольорові варіанти машин, що відповідають різним маркам тракторів.
Універсальність: достатньо змінити захоплення, щоб транспортувати різні типи матеріалів: пакунки соломи, колоди, силос, гній, піддони або сипучі матеріали, такі як сніг або гравій.
Ідеально збалансований : правильне розташування центру тяжіння – це повільніша амортизація трактора
Темп роботи : оптимально підібрані кути набирання та розвантаження дозволяють скоротити час роботи, яка виконується більш ефективно
Легка зміна призначення : проста та плавна заміна навісного обладнання
Комфортний: амортизатори, що ефективно пом'якшують удари, дають повне почуття комфорту під час роботи
Персоналізуйте свій навантажувач : ви можете підібрати колір навантажувача до марки трактора
Надійний: конструкція навантажувача піддається складній технології захисту від корозії. Всі елементи пристрою перед фарбуванням підлягають знежиренню та дробоструминній обробці, що дозволяє забезпечити ефективний захист від корозії.
Точний: фронтальний навантажувач оснащений індикатором вирівнювання навісного обладнання.
Зручний: спеціальний гідроакумулятор амортизує поштовхи
Міцний: відповідна форма профілів стріли та найкращий сорт сталі, що використовується для виготовлення його критичних елементів, забезпечують його багаторічну та надійну роботу. Додаткове зміцнення всередині стріли забезпечує кращу стабільність та жорсткість конструкції
Ппростий у використанні : управління здійснюється за допомогою джойстика компанії Nimco
Стійкий: Використовувані спеціальні самозмащувальні втулки, що характеризуються високою міцністю та стійкістю до стирання – це гарантія багатьох років роботи
Швидка робота : у стандарті використовується найкращий на ринку розподільник марки Nimco, який підключений безпосередньо до трактора. Це швидка робота навантажувача і одночасно захист від поломки гідравлічного насоса.
Мінімальне техобслуговування: кожен болт оснащений точкою мастила
Виробник Metal-Fach (Польща)
Агрегатування з трактором МТЗ ********** ( під замовлення можливо встановити на будь який трактор )
Висота підйому, м 4,5
Вантажопідйомність, кг 1600
Управління джойстик
Транспортна швидкість, км/год до 10
Маса, кг 650
Ціна вказана за стрілу , окремо можна закомплектувати іншим навісним обладнанням ( ковш зерновий, щелепний , гак, вила та інші за бажанням клієнта )

Оголошення створене: 26.04.2024 Переглядів пропозиції: 37 Доданих в oбране: 1 ID пропозиції: 350002223

Схожа сільгосптехніка

Пропозиції продавця

Інші моделі Metal-Fach

Оцініть зручність користування AGRO.RIA?
Наскільки ця сторінка зручна та корисна для вас?
slonik_events