Головна Обране Продати Повідомлення Увійти

Посівний комплекс Baertschi Weco Dyn 2022
Київ, Київська обл.

Зберегти
1 669 200 грн 41 929 $ 39 000 €
Новий Навісний Для посівної та посадкової
Viktor Iltyo
Продавець
Viktor Iltyo Працює з RIA.com 11+ місяців Інші пропозиції продавця (22)
Показати номер
Інші пропозиції продавця (22)
Зберегти
Технічні характеристики Посівний комплекс Baertschi Weco Dyn 2022
  • Основні
  • Спеціальні технічні характеристики
    • Максимальна ширина захвату, м 3000
    • Рекомендована потужність трактора, к.с. 80
    • Робоча ширина обробки, мм 3000
    Характеристики технічного стану
    • Стан техніки Нова

Коментар продавця


Обробка без плуга, 3D-посів та добрива - все в одному.
Використовується для мінімальної обробки та безпосереднього посіву зерна, сої, гороху, квасолі, люпину, рапсу, трави, клеверу, зеленого навісного корму,
кукурудзи та ін. в поєднанні з добривами.

WecoDyn з шириною 2,4 м може мати до дев'яти основних інструментів (WecoCut, підпарник, культіватор, горизонтальний різальний ніж (від 50 до 330 мм), культіватор для перегородки, рівнювальний зубець, подвійний дисківковий насіннєвий бур, насіннєва граблівка, солом'яна граблівка). Його можна використовувати для комбінованого 3D-посіву (безпосередній посів, посів з насінням, посів по смужках та широкий посів) з використанням до трьох різних видів насіння або добрив, а також для чистої обробки. Зелений міст може бути створений за один прохід. Завдяки різним можливостям поєднання безплужної техніки можна зекономити до 50% витрат та 60% робочого часу.

На основі практичних результатів на фермі використання WecoDyn може зекономити до 45 літрів дизельного палива на гектар.

Система WecoDyn має 6 різних зон для кріплення інструментів (від A до F), а також передню частину трактора. Його дев'ять основних інструментів пропонують різноманітні можливості кріплення. WecoDyn є єдиною машиною, яка може розмістити 3 різні насіння або добрива на різних глибинах (3D-посів) за один прохід.

Сумлінний фермер оцінює стан свого ґрунту перед кожним проходом за допомогою лопати та підґрунтового зонда. Враховуючи також інші фактори, такі як ущільнення ґрунту, відновлення рослинності, зростання бур'янів та інше, фермер приймає правильне рішення при встановленні бажаної сільськогосподарської культури. Може знадобитися більше одного проходу. Накопичення знань та обмін досвідом у мережевих групах або однорічне навчання є частиною системи WecoDyn.
Оголошення створене: 26.04.2024 Переглядів пропозиції: 48 Доданих в oбране: 0 ID пропозиції: 1918275
Сільгосптехніка у лізинг зі знижкою 30% Компенсація -30% на послуги лізингу для ФОП та юридичних осіб, завдяки підтримці проєкту USAID

Схожа сільгосптехніка

Пропозиції продавця

Оцініть зручність користування AGRO.RIA?
Наскільки ця сторінка зручна та корисна для вас?
slonik_events