Головна Обране Продати Повідомлення Увійти

Посівний комплекс Червона зірка Orion 2023
Вінниця, Вінницька обл.

Зберегти
3 800 000 грн 95 382 $ 88 702 €
Новий
Компанія Синевир Агро
Компанія
Синевир Агро Працює з RIA.com 3+ роки
Адреса компанії: Вінниця, Вінницька обл. Немирівське шосе 90А
Інші пропозиції компанії (96)
Показати номер
Інші пропозиції компанії (96)
Зберегти
Технічні характеристики Посівний комплекс Червона зірка Orion 2023
  • Основні
  • Спеціальні технічні характеристики
    • Рекомендована потужність трактора, к.с. 300
    • Робоча ширина обробки, мм 9600
    Характеристики технічного стану
    • Стан техніки Нова

Коментар продавця

Посівний комплекс Ельворті Червона Зірка ( сівалка пневматична ) ORION 9.6 No-till

ORION 9.6 пневматична однодискова сівалка, призначена для посіву за нульовою та мінімальною агротехнологіями на полях з великою кількістю пожнивних залишків.

ORION 9.6 здійснює висів насіння зернових, середньо- та дрібнонасіннєвих зернобобових та інших культур, а також сипучого насіння трав, з одночасним внесенням у посівні рядки мінеральних добрив та прикочуванням ґрунту.

ORION 9.6 створений з урахуванням сучасних конструкційних рішень, які дають змогу підвищити продуктивність праці аграріїв та знизити собівартість виробленої продукції.

ШИРИНА ЗАХОПЛЕННЯ

Ширина захоплення ORION 9,6 метрів і її продуктивність роблять ORION 9.6 ідеальним знаряддям для фермерських господарств з оброблюваною площею від 2000 до 5000 га. З трактором потужністю 300 л. можна якісно засіяти від 70 до 120 га за день.

ОБСЯГ МАЄ ЗНАЧЕННЯ

Однією з основних переваг є те, що ORION має найбільший пластиковий бункер для насіння моделі 9000 (9620 літрів). Завдяки такому об'єму ORION 9.6 може працювати без додаткових зупинок на дозавантаження, що значно скорочує кількість завантажень посівного матеріалу та має важливе значення у стислі агростроки посіву.

ВИСІВАЮЧА СИСТЕМА

Висіваюча система ORION 9.6 забезпечує подачу посівного матеріалу з бункерів до робочих органів.

ВЕНТИЛЯТОР З ПРИВОДОМ

Вентилятор із приводом від автономного дизельного двигуна фірми Lambordini потужністю 24 к.с. або від гідромотора з живленням від гідросистеми трактора (є можливість вибору при покупці).

ДВОКОНТУРНА ПНЕВМОСИСТЕМА

Двоконтурна пневмосистема для роздільного транспортування насіння та добрив до робочих органів. У порівнянні з конкурентами, у яких встановлена ??одноконтурна пневмосистема, на ORION 9.6 використовується роздільна подача насіння та добрив, що дозволяє висівати та вносити великі норми насіння та добрив, та гарантовано виключає їх забивання у зернотукопроводах.

БЛОК РЕГУЛЮВАНИХ КАТУШКОВИХ АПАРАТІВ, що висівають

Блок регульованих висівних котушкових апаратів, встановлених окремо для насіннєвого та тукового бункерів. Котушки виготовлені з поліуретану, а тому мають підвищений ресурс роботи.

ГОРИЗОНТАЛЬНІ ДІЛИВЕЛЬНІ ГОЛОВКИ

Пневмотранспортуючі та горизонтальні ділильні голівки, які чудово справляються з посівом навіть важкого насіння зернобобових та бобових культур. Порівняно з вертикальними ділильними головками, горизонтальні ділильні головки сприяють більш рівномірному (на 12% ефективніше) розподілу насіння по сошниках.

ШВИДКЕ НАЛАШТУВАННЯ, ТОЧНІ НОРМИ

ORION 9.6 має безступінчастий механізм передач (варіатор), який забезпечує легке та швидке регулювання норм висіву насіння та добрив, скорочує час на налаштування висівної системи. Можна виставити будь-яку норму висіву, яку вважаєте за потрібну. Апарат можна легко налаштувати під різноманітні види насіння, калібр, вологість.

КОНТРОЛЬ ПЕРЕВІШЕ ЗА УСЕ - ПРОСЕВИ ВИКЛЮЧЕНІ!

Наявність системи контролю висіву дозволяє контролювати висів із кожного сошника з кабіни трактора безпосередньо під час посіву. На кожному сім'япроводі встановлений датчик висіву, який відстежує не лише затримку висіву, а й навіть зменшення потоку насіння. На бортовому комп'ютері висвічується оповіщення, а у разі несправності – звукова сигналізація. Крім того, процесор фіксує інформацію: швидкість висіву, кількість засіяної площі, наявність насіння в бункері і т. д. Система налаштовується під будь-який калібр насіння, надійна, вологостійка, не чутлива до трясіння.

СОШНИК

На сошниках сівалки ORION 9.6 встановлені цілісні наральникові сошники, виготовлені з високоміцного чавуну, забезпечують якісний посів по будь-якому фону та реалізують укладання зерна точно по центру борозни, що позитивно позначається на його одночасних сходах.

Вертикальний хід сошників становить 5 см, що дозволяє копіювати рельєф поля без додаткового притискного зусилля. У поєднанні з гідравлічною системою активного заглиблення сошників Ви зможете отримати точний контроль глибини та можливість працювати за будь-яких умов.

ДИСКОВІ НОЖІ

З можливістю застосування в мінімальних та нульових посівних технологіях, встановлені під кутом 7° дискові ножі діаметром 460 мм характеризуються притискним зусиллям понад 180 кг, що дозволяє працювати на полях з великою кількістю рослинних залишків та ґрунтом підвищеної щільності.

РЕГУЛЮВАННЯ ЗАДАНОЇ ГЛУБИНИ

Регулювання глибини забезпечує оптимальне заглиблення сошників у ґрунт. Контроль положення сошника реалізується копіювальним колесом зі спицями. Налаштування проводиться в діапазоні 2.5 - 10.5 см і може регулюватися в 13 положеннях.

ПРИСТРОЇ ПРИКАТУВАННЯ ТА ЗАРОБЛЕННЯ НАСІННЯ

Прикочуючий пристрій являє собою колесо, що забезпечує хороший контакт насіннєвого матеріалу з грунтом. З урахуванням густини ґрунту притискне зусилля регулюється в межах від 2.5 до 25 кг.

V-подібні колеса, що заробляють, призначені для закриття борозни, мають ступінчасте регулювання притискного зусилля, що дозволяє використовувати сівалку на грунтах з різною твердістю і великою кількістю рослинних залишків, притискний діапазон - в межах 12 - 25 кг.

БАЛАСТНИЙ ВАНТАЖ

Для збільшення робочої ваги однодискова сівалка ORION 9.6 обладнана кронштейнами для баластових вантажів.

Порошкове фарбування

На виробництві встановлено лінію порошкового фарбування Ideal-line (Данія). Дана технологія фарбування дозволяє робити якісне лакофарбове покриття з гарантійним терміном служби до 8 років.

ВИТРАТИ ПАЛИВА

Витрата палива під час роботи з трактором потужністю 320 к.с. складає 5,9-6,3 л/га.
Оголошення створене: 26.04.2024 Переглядів пропозиції: 34 Доданих в oбране: 0 ID пропозиції: 1916311
Сільгосптехніка у лізинг зі знижкою 30% Компенсація -30% на послуги лізингу для ФОП та юридичних осіб, завдяки підтримці проєкту USAID

Схожа сільгосптехніка

Пропозиції продавця

Інші моделі Червона зірка

Оцініть зручність користування AGRO.RIA?
Наскільки ця сторінка зручна та корисна для вас?
slonik_events