Головна Обране Продати Повідомлення Увійти

Протруювач Львівагромашпроект ПК-20-02 Супер 2023
Кропивницький, Кіровоградська обл.

Зберегти
385 000 грн 9 686 $ 9 002 €
На техніку діє програма державної компенсації - 25%
Новий Безкоштовна доставка Ціна з ПДВ Самохідний
Компанія ПП Агродім центр
Компанія
ПП Агродім центр Працює з RIA.com 2+ роки
Адреса компанії: Кропивницький, Кіровоградська обл. вул.Бобринецький шлях 210
Інші пропозиції компанії (74)
Показати номер
Інші пропозиції компанії (74)
Зберегти
Технічні характеристики Протруювач Львівагромашпроект ПК-20-02 Супер 2023

Коментар продавця

- Протруювач камерний ПК-20-02 «Супер» САРР (П) (система автоматичного регулювання робочої рідини, перистальтичний дозатор,висота вигрузки до 4,2 м, подвійний привід, бак 240 л.
Протруювач ПК-20-02 «Супер» САРР (П) (камерний) - характеризується високим рівнем автономності. Розрахований самостійно пересуватися, готувати робочу суміш, завантажувати і вивантажувати опрацьований матеріал. Висота шнека дозволяє вивантажувати оброблений матеріал в транспортні засоби. (Висота борта до 4,2 метра). Протруювач забезпечує ефективну попередню обробку насіннєвого матеріалу спеціальними фунгіцидними розчинами. Порційний перистальтический дозатор дозволяє працювати з багатокомпонентними рідкими сумішами. Забезпечує максимальну автоматизацію процесу протруювання. Регулюється інтенсивність подачі робочої рідини, інтенсивність забору і вивантаження робочого матеріалу. Дана модель оснащена порційним перистальтичним дозатором ,що дозволяє контролювати точність дозування і пропорції робочої суміші. Має підвищену стійкість, захищена від випадкових механічних пошкоджень. 
САРР – це програмне забезпечення, встановлене на протруювач, для можливості роботи в режимі автоматичного регулювання подачі робочої рідини (САРР). Система автоматичного регулювання рідини (САРР) призначена для визначення фактичної маси насіння, яка подається дозатором в камеру протруювання і автоматичного коригування та дозування відповідної кількості робочої рідини. В процесі протруювання система підтримує необхідну пропорцію насіння і рідини. Для правильної і точної роботи САРР необхідно правильно відкалібрувати продуктивність роботи протруювача. Процедура складається з кількох етапів:
В пульті управління натискаємо ТЕСТ САРР, після чого починається завантаження насіння в бункер.. Ця кількість насіння, яку вміщує бункер між верхнім і нижнім датчиком, вивантажується та зважується на вагах. В налаштуваннях вручну вводимо параметри – НОРМА – бажана норма витрати робочої рідини за одну хвилину, ВИТРАТА – кількість робочої рідини, яка повинна витрачатись на одну тонну зерна. МАСА БУНКЕРА – вага зерна, яку ми експериментально визначили методом зважування маси насіння між верхнім і нижнім датчиком. Показники встановлено. Надалі, в процесі протруювання система підтримує необхідну пропорцію насіння і рідини. На початку і в процесі роботи протруювача в автоматичному режимі ОБОВ’ЯЗКОВО проводьте перевірку (уточнення) величини показника продуктивності дозатора насіння. Встановлені показники оператором і перевірені та встановлені показники системою автоматичного регулювання рідини (САРР) можуть відрізнятись через вплив таких факторів, як вологість насіння, його засміченість, сорт та інше. Для перевірки показника продуктивності необхідно заповнити бункер насіння до верхнього датчика та в пульті управління натиснути кнопку ПЕРЕВІРКА і одразу закрити заслінку. Починається процес перевірки в автоматичному режимі. Після завершення замірів продуктивності , САРР автоматично коригує норму витрати робочої рідини, що забезпечить точність, оптимальність та економічність витрати протруйника. Після процесу перевірки необхідно відкрити заслінку.
Технічні характеристики : Продуктивність, т/год - 3-20 , Ширина завантажувального шнека, м - 2-3
Висота вивантаження, м - 4,0 , Місткість бака, л 240 , Діапазон подачі робочої рідини, л/хв - 0,1-3,3
Потужність, кВт - 7,5 , Габаритні розміри у транспортному положенні, мм - 5220х4850х4300 , Маса, кг -650

Оголошення створене: 21.04.2024 Переглядів пропозиції: 10 Доданих в oбране: 2 ID пропозиції: 350008168
Отримайте компенсацію 25% вартості цієї сільгосптехніки Діє державна програма часткової компенсації вартості сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва

Схожа сільгосптехніка

Пропозиції продавця

Оцініть зручність користування AGRO.RIA?
Наскільки ця сторінка зручна та корисна для вас?
slonik_events