Головна Обране Продати Повідомлення Увійти

Сівалка Easy Harvester Easy Harvester 2015
Дніпро, Дніпропетровська обл.

Зберегти
370 000 грн 9 320 $ 8 655 €
Нова Причіпна Точного висіву Пневматична Для посівної та посадкової
Сергій Васильович
Продавець
Сергій Васильович Працює з RIA.com 9+ років Інші пропозиції продавця (50)
Показати номер
Інші пропозиції продавця (50)
Зберегти
Технічні характеристики Сівалка Easy Harvester Easy Harvester 2015

Коментар продавця

Сівалка просапна Harvest Multicorn 560 (01)

        Сівалка просапна MULTICORN 560 (01) розроблена для аграріїв, якимпотрібна проста та надійна сівалка для кукурудзи та соняшника, для посіву за традиційною та мінімальною обробкою ґрунту. Конструктивні характеристики сівалки дозволяють отримати високуточність висіву. Тим самим знижуючи витрату посівного матеріалу та підвищуючи його ефективність.

      Посівні секції MULTICORN - результат нових розробок та досвіду українських фермерів. Секціямає три види комплектації і відрізняється між собою сектором, що прикочує, і видом висівного сошника.
      Посівні секції оснащені справжнім 2-х контурною системою ланцюгового приводу, щопідвищує його довговічність, притискна пружина з діапазоном до 120 кг гарантує постійний контакт секції, що висіває, з поверхнею поля незалежно від рівності горизонту і дозволяє працювати на полях з великою кількістю пожнивних залишків. Захисний щиток контур-приводу висівного аппарату має герметичну конструкцію, що унеможливлює попадання пожнивних залишків і налипанняґрунту на зірочки, запобігаючи заклиненню механізму.

      Висіваючий апарат виготовлений повністю з алюмінієвого корпусу, який не піддається деформації. Незважаючи на просту конструкцію висівного апарату, сівалка забезпечує високуякість посіву.

Тиск у висівних аппаратах створюється за рахунок встановленого на причіпному пристрої вентилятора, який приводиться в діювід ВОМ трактора через карданний вал зішвидкістю 540 оборотів в хвилин.

Удосконалена конструкція ланцюгового механізму передач, покращує його надійність та забезпечує ширший діапазон норми висіву насіння та добрив.

Сошники тукової системи мають диски зізміщенням, щозменшує тяговий опір, виключає забивання сошників камінням та пожнивними залишками, полегшує розрізання пожнивних залишків та покращує проникнення сошника у ґрунт, дозволяючи працювати по вологим ґрунтам без налипання ґрунту на сошник. Перед насіннєвим сошником розташований хвилястий турбодиск, який ріже по жнивні залишки, щодозволяє сівалці працювати за мінімальною технологією (mini-till).

Вижимна система сівалки забезпечує підйом рами та посівних секцій на 60 сантиметрів над поверхнею. Широка гумма рівномірно розподіляє навантаження просапної сівалки, не дозволяяє сівалці просідати і вантажити, що робить маневренною сівалку і створює передумови для роботив будь-яких польових умовах.

Центром управління сівалки є система контролю висіву MONADA, що дозволяє контролювати та керувати всім процесом посадки насіння та сповіщати при виникненні позаштатних ситуацій.

Ширина захвату, м 5,6
Тиск сошника на ґрунт, кг 120
Ширина міжрядь, см 70
Нормивисіву для насіння, шт/п.м. 2-57
Нормивисіву для добрив, кг/га 50-250
Глибина загортання насіннята добрив, мм 40-120
Робочашвидкість, км/год 3,6-9
Продуктивність, га/год 2-5,04
Сумарна ємність бункерів для насіння, л 240
Сумарна ємність бункерів для добрив, л? 900
Кількість рядів, шт 8
Кількість робочих секцій, шт 8
Габаритні розміри, мм 3750x7200x3200
Маса, кг 2500
Агрегатується з тракторами потужністю, що найменше, л.с. 80


Оголошення створене: 26.04.2024 Переглядів пропозиції: 76 Доданих в oбране: 1 ID пропозиції: 350002066

Схожа сільгосптехніка

Пропозиції продавця

Оцініть зручність користування AGRO.RIA?
Наскільки ця сторінка зручна та корисна для вас?
slonik_events