Головна Обране Продати Повідомлення Увійти

Борона Elvorti БДП 2023
Кропивницький, Кіровоградська обл.

Зберегти
460 000 грн 11 564 $ 10 770 €
На техніку діє програма державної компенсації - 25%
Нова Ціна з ПДВ Причіпна Дискова Грунтообробна
Олександр Слісаренко
Продавець
Олександр Слісаренко Працює з RIA.com 8+ років Інші пропозиції продавця (20)
Показати номер
Інші пропозиції продавця (20)
Зберегти
Технічні характеристики Борона Elvorti БДП 2023
  • Основні
  • Спеціальні технічні характеристики
    • Рекомендована потужність трактора, к.с. 90
    Характеристики технічного стану
    • Стан техніки Нова

Коментар продавця

PALLADA - борони дискові, призначені для ресурсозберігаючої передпосівної обробки грунту під посів зернових, технічних та кормових культур, знищення бур'янів і подрібнення пожнивних залишків після збирання посівних культур, а також подрібнення, вирівнювання і ущільнення грунту після дискування.

Борони дискові PALLADA призначені для використання в почвеннокліматіческіх умовах з вологістю ґрунту до 27%, а також на полях з великою кількістю пожнивних залишків.

Кожен диск борони PALLADA встановлений на індивідуальній стійці, що дозволяє бороні працювати на полях з великою кількістю рослинних залишків і бур'янів, виключаючи намотування рослинних залишків на вісь диска і забивання междискових простору, а також забезпечує високу ремонтопридатність агрегату.

На стійки всіх борін моделей PALLADA і ANTARES встановлюються індивідуальні прес-маслянки, які перешкоджають попаданню пилу і бруду під втулку кріплення стійки, що виключає можливість заклинювання в процесі тривалої експлуатації і полегшує настройку.

Нова полегшена конструкція рами. Використання високоміцних труб європейських сталей дозволяє зменшити вагу кострукції рами при одночасному збільшенні її міцності і жорсткості, що призводить до зменшення витрати палива трактора.

На виробництві встановлена ​​лінія порошкового фарбування Ideal-line (Данія). Дана технологія забарвлення дозволяє виробляти якісне лакофарбове покриття з гарантійним терміном служби до 8 років.

Характеристики
Виробник Elvorti
Ширина захвату, м 3,2
Продуктивність, га/год 3,8
Діаметр диска, мм 560
Глибина обробки, см 14
Робоча швидкість, км/год 12
Агрегатується з тракторами, к.с. 90


Оголошення створене: 26.04.2024 Переглядів пропозиції: 33 Доданих в oбране: 0 ID пропозиції: 350001771
Сільгосптехніка у лізинг зі знижкою 30% Компенсація -30% на послуги лізингу для ФОП та юридичних осіб, завдяки підтримці проєкту USAID
Борони в лізинг
Отримайте компенсацію 25% вартості цієї сільгосптехніки Діє державна програма часткової компенсації вартості сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва

Схожа сільгосптехніка

Пропозиції продавця

Оцініть зручність користування AGRO.RIA?
Наскільки ця сторінка зручна та корисна для вас?
slonik_events