Головна Обране Продати Повідомлення Увійти

Культиватор Demetra КПН-5.6 2024
Кропивницький, Кіровоградська обл.

Зберегти
143 000 грн 3 507 $ 3 257 €
На техніку діє програма державної компенсації - 25%
Новий Безкоштовна доставка Ціна з ПДВ Для поверхневого обробітку ґрунту Для обробітку грунту Навісний Просапний Грунтообробний Для передпосівної обробки грунту Для догляду за посівами
Компанія ПП Агродім центр
Компанія
ПП Агродім центр Працює з RIA.com 3+ роки
Адреса компанії: Кропивницький, Кіровоградська обл. вул.Бобринецький шлях 210
Інші пропозиції компанії (97)
Показати номер
Інші пропозиції компанії (97)
Зберегти
Технічні характеристики Культиватор Demetra КПН-5.6 2024

Коментар продавця

КПН 5,6 (8-ми рядковий, без системи внесення добрив, з т/п.) 

Міжрядковий культиватор виконує обробку міжрядь цукрових буряків, кукурудзи, соняшнику та ін., Видаляє бур'яні, надає руйнівний вплив на земляну кірку, запобігаючи втрати вологи. Глибина обробітку грунту рідко перевищує 20 см. Ширина захоплення і оброблюваних міжрядь може варіюватися дуже сильно в залежності від конструкції і спеціалізації агрегату. Для зручності транспортування каркас має складну конструкцію. Опціонально комплектується обладнанням для суцільної культивації, підгортальниками, передніми слідорозрихлювача, бункерами для внесення добрив, гідравлічним приводом регулюючого апарату. Можуть бути навісного та причіпного виконання.

Культиватор навісній для міжрядної обробки грунту ЗПС-5,6 призначений для міжрядної обробки 8-ми рядних посівів кукурудзи, соняшнику, рицини та інших просапних культур, висіяних з міжряддям 600, 700, 900 мм, з повним підрізанням бур'бур'янів, якісним розпушуванням грунту з одночасним внесенням сипучих мінеральних добрив.
Забезпечує якісне розпушування ґрунту в міжряддях на задану глибину зі знищенням бур'бур'янів, паралелограммная підвіска секцій робочих органів забезпечує копіювання рельєфу грунту, шини атмосферного тиску і обгумовані катки культиватора забезпечують їх самоочищення від налиплого бруду, передбачений варіант використання культиватора для суцільної культивації з використанням лап плоськоріжущі односторонніх, наявність транспортного пристрою дозволяє транспортувати по дорогах загального призначення з розміром 2,5 м. Основн Перша комплектація: лапи плоськоріжущі односторонні (праві і ліві), стрілчасті лапи.

Оголошення створене: 29.06.2024 Переглядів пропозиції: 8 Доданих в oбране: 0 ID пропозиції: 350012077
Отримайте компенсацію 25% вартості цієї сільгосптехніки Діє державна програма часткової компенсації вартості сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва

Схожа сільгосптехніка

Пропозиції продавця

Оцініть зручність користування AGRO.RIA?
Наскільки ця сторінка зручна та корисна для вас?