Головна Обране Продати Повідомлення Увійти

Мульчувач БілоцерківМАЗ ПН-3 2024
Біла Церква, Київська обл.

Зберегти
252 000 грн 6 340 $ 5 902 €
На техніку діє програма державної компенсації - 25%
Новий Ціна з ПДВ Навісний Грунтообробний
Компанія Білоцерківмаз
Компанія
Білоцерківмаз Працює з RIA.com 2+ роки
Адреса компанії: Біла Церква, Київська обл. Грушевського 13
Інші пропозиції компанії (56)
Показати номер
Інші пропозиції компанії (56)
Зберегти
Технічні характеристики Мульчувач БілоцерківМАЗ ПН-3 2024
  • Основні
  • Спеціальні технічні характеристики
    • Кількість ножів, шт 132
    • Кількість робочих органів, шт 132
    • Рекомендована потужність трактора, к.с. 100
    Характеристики технічного стану
    • Стан техніки Нова

Коментар продавця

Мульчувач ПН-3,0 - це новинка від заводу "Білоцерківмаз". Відтепер, агрегат ПН-3,0 м має новий дизайн та ширину захвату. Окрему увагу приділили флюгерним колесам - вони не створюють навантаження на навіску та зменшують радіус повороту та цим полегшують рух трактора.

Мульчер ПН-3,0 від БМЗ подрібнює валки соломи, соняшника, кукурудзи та інших культур, розподіляє їх рівномірно по поверхні ґрунту. Головний робочий орган (ножі) щільно розташовані та ідеально подрібнюють ці залишки. 

Привід мульчувача ПН-3,0 передає крутний момент від ВВП трактору через телескопічний карданний вал на редуктор, обгінну муфту з шарніром, вал, контрпривід. На передній балці рами встановлені шарнірно фартухи, які виконують роль пригинача та захисту від викинутих ротором сторонніх предметів. Для додаткового подрібнення рослинної маси встановлені проти різальні пластини (в нижній частині передньої балки мульчувача). Для скошування та подрібнення рослинної маси встановлений ротор. Ножі закріплюються на роторі, які потім після затуплення однієї різальної частини можна переставити для використання іншої різальної частини. Перед тим, як встановити вал ротора проводиться його балансування, що забезпечує зменшення вібрації та збільшення строку служби.Висота зрізу регулюється за допомогою перестановки опорних коліс. Мульчувач агрегатується на трьохточкову навіску трактора. Переведення мульчувача із робочого положення в транспортне і навпаки здійснюється при допомозі силового гідроциліндра трактора. 

Оголошення створене: 18.04.2024 Переглядів пропозиції: 12 Доданих в oбране: 0 ID пропозиції: 350006275
Отримайте компенсацію 25% вартості цієї сільгосптехніки Діє державна програма часткової компенсації вартості сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва

Схожа сільгосптехніка

Пропозиції продавця

Оцініть зручність користування AGRO.RIA?
Наскільки ця сторінка зручна та корисна для вас?
slonik_events