Головна Обране Продати Повідомлення Увійти

Завантажувач ЗСМ ЗЗ-120 2024
Лубни, Полтавська обл.

Зберегти
198 700 грн 4 987 $ 4 638 €
На техніку діє програма державної компенсації - 25%
Новий Ціна з ПДВ
Сніжана
Продавець
Сніжана Працює з RIA.com 6+ років Інші пропозиції продавця (9)
Показати номер
Інші пропозиції продавця (9)
Зберегти
Технічні характеристики Завантажувач ЗСМ ЗЗ-120 2024
  • Основні
  • Характеристики технічного стану
    • Стан техніки Нова

Коментар продавця

Завантажувач зерна у вагони та контейнери ЗЗ-120 завантажує будь-які види зерна з продуктивністю до 120 тонн на годину. Дальність польоту зерна становить до 20 метрів, висота до 9 метрів та регулюються за 1 секунду. Завантажувач зерна ЗЗ-120 може обертатися довкола на 360 градусів. Це дозволяє завантажувати зерно у вагони та контейнери будь-якої довжини та висоти.
Завантажувач ЗЗ-120 застосовується також для завантаження шроту гранульованого і не гранульованого, пластикових гранул, пелет та інших сипких матеріалів.
 Завантажувач зерна ЗЗ-120 складається з тримера з завантажувальною воронкою,  електродвигуном, опорою з тормозом, спеціальної труби тримера та пульта управління. Витрата електроенергії на навантаження 1 тонни зерна становить лише 0.046 кВт/год. У пульт управління може додатково монтуватися частотний перетворювач, що надає додаткові можливості регулювання дальності і висоти польоту зерна.
На відміну від системи завантаження контейнерів FulFiller, завантажувач зерна ЗЗ-120 немає необхідності чіпляти безпосередньо на сам контейнер за допомогою вилкового навантажувача. Завантажувач вагонів та контейнерів ЗЗ-120 зазвичай монтується на опору, що встановлюється на колону складу або елеватора. Опора може мати різну конструкцію в залежності від відстані між колонами, висоти від поверхні до рельси і т.д. 
Це означає, що застосування завантажувача вагонів ЗЗ-120 у рази простіше і дешевше, ніж системи FulFiller.

Оголошення створене: 29.02.2024 Переглядів пропозиції: 40 Доданих в oбране: 0 ID пропозиції: 350002532
Отримайте компенсацію 25% вартості цієї сільгосптехніки Діє державна програма часткової компенсації вартості сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва

Схожа сільгосптехніка

Пропозиції продавця

Оцініть зручність користування AGRO.RIA?
Наскільки ця сторінка зручна та корисна для вас?
slonik_events