Головна Обране Продати Повідомлення Увійти

Зерноочисна машина ЗСМ ОВС-25СЦ 2024
Царичанка, Дніпропетровська обл.

Зберегти
365 700 грн 9 205 $ 8 556 €
На техніку діє програма державної компенсації - 25%
Нова Ціна з ПДВ Стаціонарна
Сніжана
Продавець
Сніжана Працює з RIA.com 6+ років Інші пропозиції продавця (9)
Показати номер
Інші пропозиції продавця (9)
Зберегти
Технічні характеристики Зерноочисна машина ЗСМ ОВС-25СЦ 2024
  • Основні
  • Вага та об'єми
    • Споряджена вага, кг 1054
    Габарити та розміри
    • Робоча висота, мм 2849
    • Робоча довжина, мм 3200
    • Робоча ширина, мм 1764
    Експлуатаційні характеристики
    • Продуктивність, т/год 25
    Характеристики технічного стану
    • Стан техніки Нова

Коментар продавця

На відміну від звичайної моделі ОВС-25С очисник вороху ОВС-25СЦ має інтегрований з машиною циклон. Установка на ОВС-25СЦ циклону дозволила вирішити проблему очищення повітря, що викидається вентилятором ОВС-25С від пилу і легких домішок (дрібні частини листя, зерен, комахи, пісок тощо). Раніше це вирішувалося шляхом встановлення біля ОВС-25С окремо стоячого циклону, проведення до нього повітропроводу від вентилятора ОВС-25 С і установки системи викиду чистого повітря з циклону. Це призводило до значних додаткових витрат і вимагало наявності великого вільного простору. Тепер заводом сільгоспмашин створений очисник вороху стаціонарний ОВС-25СЦ з інтегрованим циклоном, який успішно справляється з очищенням вороху зернових, економить місце і гроші.
Очисник вороху стаціонарний ОВС-25СЦ з циклоном призначений для первинної очистки колосових, круп'яних, зернобобових, олійних культур, кукурудзи, сорго, соняшнику від домішок.  ОВС-25СЦ має надійну, перевірену практикою і вдосконалену конструкцію, встановлюється в зерноочисні агрегати ЗАВ-20, ЗАВ-40, ЗАВ-100 та інші натомість інших застарілих зерноочисних машин.
На відміну від аеродинамічних сепараторів ОВС-25СЦ  очищує колосові, круп'яні, зернобобові, олійні та інших сільськогосподарські культури не лише повітряним потоком, а ще щітками і решетами. Повітряний потік очищається від пилу і дрібних домішок у встановленому на ОВС-25СЦ циклоні.
Основні робочі органи очисника вороху стаціонарного ОВС-25С: приймальна камера, повітряно-очисна частина, решетні стани, шнек фуражних відходів і циклон – змонтовані на рамі.
Зерновий матеріал подається норією в розподільний шнек живильного пристрою машини ОВС-25СЦ. Живить пристрій розподіляє зерно по ширині камери. Розподільник ділить матеріал на дві рівні частини і направляє його в повітряні канали. Повітряний потік через вентилятор забирає легкі домішки в циклон.
Більш великі домішки з повітряного потоку вловлює відстійна камера очисника вороху стаціонарного ОВС-25СЦ. Зерновий матеріал, що пройшов очищення повітрям і розділений на дві рівні частини, потрапляє на верхній і нижній решетні стани. Процес очищення на верхньому і нижньому станах абсолютно однаковий.
Чисте зерно потрапляє на задній приймач. З приймача чисте зерно шнеком подається в нижню голівку передавального транспортера.

Оголошення створене: 29.02.2024 Переглядів пропозиції: 23 Доданих в oбране: 0 ID пропозиції: 350002525
Отримайте компенсацію 25% вартості цієї сільгосптехніки Діє державна програма часткової компенсації вартості сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва

Схожа сільгосптехніка

Пропозиції продавця

Оцініть зручність користування AGRO.RIA?
Наскільки ця сторінка зручна та корисна для вас?
slonik_events