Головна Обране Продати Повідомлення Увійти

Зерноочисна машина БілоцерківМАЗ ЗОМ-100 2023
Біла Церква, Київська обл.

Зберегти
316 600 грн 7 965 $ 7 415 €
На техніку діє програма державної компенсації - 25%
Нова Стаціонарна
Компанія Білоцерківмаз
Компанія
Білоцерківмаз Працює з RIA.com 2+ роки
Адреса компанії: Біла Церква, Київська обл. Грушевського 13
Інші пропозиції компанії (56)
Показати номер
Інші пропозиції компанії (56)
Зберегти
Технічні характеристики Зерноочисна машина БілоцерківМАЗ ЗОМ-100 2023

Коментар продавця

Сепаратор для очищення зерна ЗОМ-100 без пневмоканалів, що очищує зерно, має дві стадії: остаточну та первинну. Вони відрізняються своїми розмірами та властивостями, відділяються решетами та протоками. Це дає можливість утримувати домішки до регульованих показників.
Як працює сепаратор ЗОМ-100: продукт, який очищається, розділяється за допомогою прийомних патрубків і надходить на розподільник на два потоки. Направляється в секцію кузова. Він же, за рахунок кругових рухів переміщує той продукт по решето і сортує його. Для того, щоб в зерно не потрапляли відходи в ЗОМ-100 був встановлений фартух, який сприяє цьому.
Великі домішки виходять через лотки, а суміш зерна в нижню рамку сит надходить через сортувальне решето. Ті домішки, які мають малу форму, прокидаються через решето і йдуть на днще сепаратора ЗОМ-100, а через лоток - виводяться з машини. Очищене зерно надходить в приймач пневмосепаратуючих каналів і там під продувається повітряним потоком. В результаті, очищене зерно виводиться з машини через нижній збірник.
Агрегат для очищення зерна ЗОМ-100 працює при температурі від -10 ° C до + 40 ° C, 80% вологості, атмосферному тиску від 650 до 800 мм. рт. ст.
Сепаратор ЗОМ-100 має рамки та решетний очищувач, оглядові люки для регулювання роботи агрегату, швидкозмінні двері, щоб був доступ до очищення та решета на металевих рамках.

Оголошення створене: 17.04.2024 Переглядів пропозиції: 11 Доданих в oбране: 0 ID пропозиції: 350006203
Отримайте компенсацію 25% вартості цієї сільгосптехніки Діє державна програма часткової компенсації вартості сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва

Схожа сільгосптехніка

Пропозиції продавця

Оцініть зручність користування AGRO.RIA?
Наскільки ця сторінка зручна та корисна для вас?
slonik_events