Головна Обране Продати Повідомлення Увійти

Жниварка Sunfloromash Flora Corn 870 2024
Київ, Київська обл.

Зберегти
1 350 000 грн 33 962 $ 31 616 €
На техніку діє програма державної компенсації - 25%
Нова Під замовлення З України·1 днів Навісна Кукурудзяна Для збору врожаю
Игорь Юрьевич Меньшов
Продавець
Игорь Юрьевич Меньшов Працює з RIA.com 9+ років Інші пропозиції продавця (13)
Показати номер
Інші пропозиції продавця (13)
Зберегти
Технічні характеристики Жниварка Sunfloromash Flora Corn 870 2024
  • Основні
  • Вага та об'єми
    • Споряджена вага, кг 2700
    Спеціальні технічні характеристики
    • Ширина міжрядь, мм 70
    Характеристики технічного стану
    • Стан техніки Нова

Коментар продавця

Жатка для кукурудзи моделі Sunfloro Flora corn 870
Кукурудзяна жниварка Sunfloro Flora corn 870 адаптована до всіх моделей зернозбиральних комбайнів. Відмінною рисою жниварки для кукурудзи Flora Corn є дбайлива взаємодія з урожаєм, що знижує втрати зерна кукурудзи у полі. Основні переваги жниварок для кукурудзи Flora Corn – це легкість, міцність та надійність при експлуатації.

Всі приводні вузли агрегату виконані з високоміцних матеріалів європейського виробництва, а редуктори подрібнювача жниварки та редуктора приводу русел виготовляються у Німеччині. Ось чому жниварка для збирання кукурудзи Flora Corn може скласти конкуренцію всім відомим виробникам техніки для сільського господарства.

Технічні характеристики для збирання кукурудзи Sunfloro Flora corn 870
Параметри Од. вимірювання Flora Corn 870
Кількість рядів шт. 8
Ширина міжряддя див 70
Тип рами
суцільна
Ширіна м 5.75
Вага з подрібнювачем кг 2700
Особливості жниварки для збирання кукурудзи Sunfloro Flora corn 870
На руслах жниварки розташовані механізми керування шириною каналів, регульовані під різні розміри качанів кукурудзи оператором, прямо з кабіни комбайна.
Центральний привід жниварки розташований у масляній ванні, яка не потребує обслуговування. У ній є сопла зниження зайвого тиску під час роботи жниварки. На відміну від більшості виробників у нашій жниварці відсутнє краплинне мастило, яке менш ефективне, а за рахунок повної герметичності бічних щитків, у приводну частину не потрапляє бруд і рослинна маса.
На руслах жниварки встановлені вальці високої якості з п'ятьма планками, які забезпечують ефективне проминання та транспортування стебел. Проста конструкція вальців не вимагає обслуговування та заточування лез, як на вальцях з ножами.
Міцні силіконові вставки, розташовані між і над носками жниварки, запобігають випаданню качанів кукурудзи за межі жниварки.
Подача стебла виконується міцними зносостійкими ланцюгами з лопатками, що подають, що приводять в дію саморегульовані і самоочищаються натягувачі зірочок ланцюгів.
При необхідності можна вимкнути редуктори подрібнювача, причому кожного окремо.
Номінальна швидкість обертання редуктора подрібнювача становить 2700 обертів на хвилину. Його розташування в зоні видавлювання качанів, дозволяє якісно подрібнювати все стебло під самий корінь і перетворювати його на мульчу, яка перегниває за одну зиму. Не потрібно додатково проходити дискатором, що значно зменшує витрати. Висока швидкість обертання валів унеможливлює намотування листостеблової маси.
Шнек, що подає, з витками більшого діаметру забезпечує безперервний потік рослинної маси в похилу камеру комбайна і забезпечує повне завантаження зернозбиральних комбайнів.
Міцна рамна конструкція жниварки значно продовжує термін її експлуатації. Рама витримує великі навантаження під час вібрації комбайна, пов'язані з нерівністю полів.

Оголошення створене: 20.04.2024 Переглядів пропозиції: 17 Доданих в oбране: 0 ID пропозиції: 350004678
Сільгосптехніка у лізинг зі знижкою 30% Компенсація -30% на послуги лізингу для ФОП та юридичних осіб, завдяки підтримці проєкту USAID
Жниварки в лізинг
Отримайте компенсацію 25% вартості цієї сільгосптехніки Діє державна програма часткової компенсації вартості сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва

Схожа сільгосптехніка

Пропозиції продавця

Оцініть зручність користування AGRO.RIA?
Наскільки ця сторінка зручна та корисна для вас?
slonik_events